Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: به گزارش هنرنیوز ، صبح امروز سه شنبه اول خردادماه نشست خبری سازندگان و عوامل تولید مستند مسابقه «فرمانده» با حضور حسین افشار تهیه کننده، مهدی جبین شناس کارگردان و برخی از دست اندرکاران این مستند در موسسه اوج برگزار شد.

حسین افشار تهیه کننده مستند مسابقه فرمانده با اشاره به چگونگی شکل گیری ایده اولیه مسابقه فرمانده گفت: ایده‌ اولیه تولید این برنامه سال ۸۷ شکل گرفت و در سال ۹۰ مورد پذیرش مدیران سازمان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از مدتی پیش تولید آن شروع شد که منجر به ساخت سه گانه‌ آن شد. فصل اول این برنامه در شمال کشور و دو فصل دیگر آن در جزیره فارور تولید شد.

وی به شهادت محمد ناظری اشاره کردو افزود: از فصل دوم این مسابقه سردار محمد ناظری به عنوان کاراکتر اصلی به مسابقه اضافه شد و شخصیت وی موجب شکل گیری و جا افتادن برنامه فرمانده شد، اما به دلیل شهادت ایشان در اواسط پخش قسمت سوم، تصمیم گرفته شد تا این مستند مسابقه دیگر ادامه پیدا نکند. وقتی قسمت سوم این مجموعه به پایان رسید با دعوت فرمانده نیروی زمینی سپاه سردار محمد پاکپور و حمایت ایشان تصمیم گرفتیم که قسمت چهارم آن را در سیستان و بلوچستان بسازیم که با پیگیری‌ها و دیدن مناطق مختلف و بی نظیر این منطقه، برای ساخت سری چهارم این برنامه به یقین رسیدیم.

در ادامه این نشست تهیه‌کننده مستند مسابقه فرمانده تاکید کرد: نزدیک به ۱۴۰ نفر در ساخت و تولید این مسابقه حضور داشتند تا این پروژه طاقت‌فرسا با این ابعاد تولید شود. این برنامه جزو اولین نمایش داستان‌های ساخته شده در تلویزیون است که قصه، طراحی کاراکتر‌ها و جلوه‌های عظیم میدانی در آن دیده می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به عدم حضور زنان در این مسابقه تلویزیونی اشاره کردو افزود: فرم مسابقه فرمانده اقتضاء می کند که زنان در آن حضور نداشته باشند، در حال حاضر خیلی از ورزش های زنان را از تلویزیون پخش نمی کنند و اگر ما نیز در فرمانده قصد داشته باشیم مسابقه زنانه فرمانده را برگزار کنیم عملا نمی توانیم خیلی از بخش های زنانه را پخش کنیم.

همچنین مهدی جبین شناس یکی از کارگردانان این مسابقه ضمن بیان سختی‌های مختلف در راه تولید این برنامه گفت: برخی عوامل برنامه مانند تصویربردار‌ها، پابه‌پای شرکت کنندگان در بسیاری از آیتم‌ها می‌دوند و شاید آمادگی جسمانی عوامل چیزی کمتر از شرکت‌کنندگان نبود.

وی اضافه کرد: وجود صحنه‌های اکشن در مسابقه موجب شده تا با مخاطبانی از سنین مختلف ارتباط برقرار کند و بازخورد‌های خوبی از آن دریافت کنیم که به فکر ساخت قسمت‌های بعدی آن باشیم.

همچنین ارشا اقدسی مشاور فنی و صحنه‌های اکشن مستند مسابقه فرمانده نیز در این نشست گفت: بسیاری از محدودیت ها نظیر امکانات و تجهیزاتی که در سینما و فیلم‌ها به کار می‌رود، در این پروژه وجود نداشت و در قسمت‌های مختلف مسابقه بیننده شاهد بسیاری از صحنه‌های واقعی است .

یوسف کرمی نیز در سخنانی کوتاه با اشاره به سختی های ساخت این مسابقه مستند تلویزیونی اظهار کرد: همه شرکت کنندگان می خواستند خود را به خوبی در این مسابقه نشان دهند و من را به یاد مسابقات ورزشی می انداخت که تمام تلاشمان را می کردیم تا رتبه خوبی را بگیریم.

در پایان این نشست حسین افشار از تولید سری‌های بعدی مستند مسابقه فرمانده خبر داد و گفت: از مردم خونگرم و نجیب سیستان و بلوچستان کمال تشکر را دارم که با ما نهایت همکاری را داشتند. همچنین وی از ساخت یک بازی استراتژیک نیز در همین زمینه خبر داد و تاکید کرد: با توجه به استقبال شکل گرفته و حدود هفتاد هزار نفری که متقاضی شرکت در مسابقه هستند در فکر ساخت سری بعدی فرمانده هستیم که ان شاءالله به زودی پیش تولید آن شروع خواهد شد.

لازم به ذکر است که فصل چهارم مستند مسابقه فرمانده که در استان سیستان و بلوچستان تصویربرداری شده است، هم اکنون از دو شبکه‌ افق و مستند در حال پخش است.

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: مسابقه فرمانده تولید مستند برنامه اشاره مختلف پخش عوامل چهارم سیستان بلوچستان همچنین بسیاری صحنه های افشار تاکید قسمت های داشتند تلویزیون زنانه باشیم تلویزیونی کنندگان پروژه اضافه کننده برگزار اولیه باشند نداشته عنوان اقتضاء شهادت ناظری گرفته ادامه تصمیم سازندگان افزود سردار پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است

به گزارش اکونگار، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایه‌ای بیش از 40هزار میلیارد ریال در دیماه 1399 آغاز شد و پس از گذشت پنج سال به همت متخصصان و سرمایه‌گذاران هفته آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. با بهره‌برداری از فاز دوم این کارخانه برای 100 نفر نیروی مستقیم و 600 نفر نیروی غیر مستقیم موقعیت شغلی ایجاد خواهد شد که تمامی آنها از متخصصان و نیروی بومی منطقه گزینش و استخدام شده‌اند.  به زودی، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با حضور ابراهیم رییسی، سیزدهمین رییس جمهور کشورمان افتتاح خواهد شد.

روح الله عباسپور، سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در رابطه با اهمیت راه‌اندازی این پروژه و  راه‌‌اندازی فاز دوم فولاد بافت گفت: فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایه‌ای به ارزش 120میلیون یورو آماده بهره‌برداری شده که این موضوع مصداق تحقق شعار سال است.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی به جهش تولید با مشارکت مردم تاکید می‌شود، منظور این است که از توان داخلی برای پیشبرد پروژه‌های ملی استفاده کرد. 

وی اظهار داشت: حضور مهندسان ایرانی و استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های داخلی برای پیشرفت این پروژه جای تقدیر دارد. این اقدام یک گام بزرگ در مسیر تحقق شعار سال و واقعی سازی اهداف ملی است.

عباسپور در ادامه تاکید کرد: از آنجایی که در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت قرار است یک محصول واسطه‌ای تولید شده و ماده اولیه کارخانه‌های تولیدکننده شمش آهن اسفنجی تامین شود، مشارکت صنایع و صاحبان صنایع با یکدیگر بسیار اهمیت پیدا می‌کند.

وی افزود: این مشارکت‌ها و همکاری‌های دوسویه منجر به افزایش بهره‌وری، تولید محصولات با کیفیت برپایه دانش و توان داخلی و در نهایت جهش تولید می‌شود.

این نماینده مجلس در رابطه با سرمایه‌گذاری داخلی برای پیشبرد این پروژه گفت: کشورمان در یک شرایط سخت و تحریمی قرار دارد. تحریم‌ها باعث کاهش حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور شده‌، به همین دلیل بسیاری از پروژه‌ها نیازمند حمایت و تامین مالی بخش خصوصی، بانک‌ها و نهادهای دولتی هستند.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: روش تامین مالی کارخانه احیاء استیل فولاد بافت یکی از بهترین روش‌ها برای این دوران است. هرچه روش‌های تامین مالی گسترده‌تر شود، سرمایه‌گذاران فرصت بیشتری برای سرمایه‌گذاری پیدا کرده و تولیدکنندگان هم توان توسعه و تولید محصول و پروژه‌های بیشتر را پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه حضور رییس جمهور در آیین افتتاح کارخانه احیاء استیل فولاد بافت نشانه تقدیر  و حمایت از بخش خصوصی است، گفت: حضور سرمایه‌گذاری و همکاری نهادهای مالی برای پیشرفت پروژه‌های این چنینی جای تقدیر و تشکر دارد. وقتی در شرایط کنونی یک واحد تولیدی با سرمایه و توان داخلی توسعه پیدا می‌کند بی شک باید مورد حمایت بیشتر دولت قرار گیرد.

عباسپور تصریح کرد: در استان‌های محروم و یا همجوار با استان‌های محروم، توسعه پروژه‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری‌های مولد بسیار مهم است. در این مناطق اشتغالزایی یک امر حیاتی به شمار می‌رود که نیازمند راه‌اندازی و توسعه پروژه‌های این چنینی است.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس عنوان کرد: «جهش تولید با مشارکت مردم» همان استفاده از تخصص، دانش و توان نیروی انسانی کشور است، وقتی فرصت‌های این چنینی به وجود می‌آید، می‌توان از متخصصان داخلی و توانمندی‌های آنها بهره‌مند شد. موضوع اشتغالزایی در کشور و محرومیت زدایی در استان‌های محروم موضوعی است که در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید به صورت جدی پیگیری شود.

وی در پایان تاکید کرد: وقتی اشتغالزایی برنامه‌ریزی شود، به خودی خود محرومیت زدایی هم در دستور کار قرار می‌گیرد. حضور نیروی انسانی در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت علاوه بر ایجاد اشتغالزایی منجر به کاهش محرومیت‌ها و حتی فقر خواهد شد که این موضوع بسیار ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • نیروهای مسلح استان بوشهر با تمام توان در حال خدمت هستند
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»
  • آیا جنگ سرد بعدی یک مسابقه ازدحام پهپادی خواهد بود؟
  • کارگران به تولید هویت می‌بخشند
  • برگزاری یادواره ۴۷۰ شهید کارگر استان همدان + تصویر
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • برگزاری بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم